Viser 1–12 af 22 resultater

Shampoo- og balsambarer

Shampoo- og balsambarer fra danske Birk Denmark og Lundegaardens er naturlige og økologiske. De håndlavede produkter er skabt med omhu og dedikation for at give dig en naturlig og enkel hårplejeoplevelse. Med fokus på kvalitet og miljøvenlighed er de forskellige produkter fremstillet af nøje udvalgte råvarer og er helt fri for plastikemballage.

Ren natur og skånsomme produkter

I vores sortiment finder du et udvalg af skånsomme og effektive produkter, der passer til forskellige hårtyper og behov.
Vi tror på, at naturen har alt, hvad der skal til for at pleje og nære dit hår på den bedst mulige måde. Derfor har vi valgt at tilbyde dette udvalg af shampoo og conditioner i fast form. Produkter lavet af de bedste økologiske råvarer. Det betyder så mild og skånsom behandling af både dit hår og miljøet som muligt. Vores udvalg er beriget med naturlige olier, ekstrakter og planteekstrakter, der hjælper med at rense, fugte og styrke dit hår.

Uanset om du ønsker at skifte til en mere miljøvenlig hårplejerutine eller blot ønsker at forkæle dit hår med naturlige ingredienser, er Lundegaardens og Birk Denmarks shampoo- og balsambarer det perfekte valg.

N Y H E D
kr. 85,00
BESTSELLER
N Y H E D
N Y H E D

Sådan bruger du shampoo bar - Fugt shampoo baren under varmt vand. - Påfør baren ved at gnide den direkte i håret. - Skum godt op for at fordele produktet jævnt i håret. - Skyl derefter grundigt med rigeligt rent vand. Ved meget snavset hår og brug af stylingprodukter, kan det være nødvendigt at gentage Afslut gerne hårvasken med balsam