Velkommen til

Søger du lækre ting til pleje og selvforkælelse, ting til huset og udelivet og sætter du pris på produkter med et grønt tvist, er du kommet til det helt rette sted.

Hos Birkk By Lindaas har vi fokus på naturlige ingredienser og materialer og ikke mindst genbrug og upcycling. Det er bare fantastisk, når der kommer et nyt lækkert produkt ud af noget, der ellers ville ende som spild – samtidig med at kvaliteten er i top selvfølgelig.

Vi kigger især mod de små dygtige danske miljøbevidste producenter  –  men har også øjnene rettet mod i norden og vores nabolande efter lidt anderledes fund til hverdagslivet. Ting du ikke finder alle andre steder.

Bæredygtighed er idealet. Livet skal dog også leves, så måske er alt ikke perfekt – ud fra filosofien, at selv en lille indsats nytter. Det er et skridt i den rigtige retning.

Ud over at du kan gå på opdagelse i skønne produkter af høj kvalitet, kan du være sikker på, at vi altid vil gøre vores yderste for at levere din pakke lynhurtigt og yde den bedste mulige service.

Tag endelig et kig rundt. Jeg håber, at du finder noget, der falder i smag.

Kontakt mig gerne….

Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du kender en lille virksomhed med et lækkert produkt, som du tænker kunne passe perfekt ind i shoppen her, eller du har andet på hjertet. Jeg hører altid gerne fra dig.

Jeg kan fanges på email:  birkk@lindaas.dk

Lene Lindås, Ejer

Lene Lindås - Ejer af Birkk By Lindaas