Viser alle 6 resultater

Bag de smukke øreringe og det italienske firma Duestelle Italia står ungarske Enie. Hun bor nu og skaber sine smykker i det sydlige Italien tæt på den smukke Amalfikyst. I 2020 efter at have boet i 10 år i Italien og arbejdet som grafisk designer, etablerede Enie Duestelle Italia. I sit arbejde omdanner hun oplevelser og følelser til smykker. Enies design består af moderne øreringe, velegnede til både fest og til brug i hverdagen.

Hvert eneste smykke er udformet og skabt i hånden – inspirerer af kvinder, deres særegenhed og skrøbelighed. Hvert smykke er unikt, da håndværket ikke tillader præcis reproduktion af former og farver. Dette gør hvert smykke til en lille skat, som der kun findes et af. Hvert enkelt smykke leveres på et smukt øreringe-kort i en fin satin smykkepose.

Hver kollektion er skabt som en fortælling, der beretter om forbindelsen mellem mennesker, natur og kunst. Enies liv i Italien og passioner fungerer som inspiration: Fra rejser til bøger, kunst, fotografi og kærlighed til naturen.