Foto af gul Soapi sæbeholder til væg af genbrugsplast.

Magnetisk sæbeholder til væggen – SOAPI enkel og moderne

Intet er mere irriterende end at skulle rydde op efter sæberester på kanten af ​håndvasken eller at skulle fiske efter sæbe eller shampoobar i bunden af ​​en sæbeskål fyldt med vand. Heldigvis er der en løsning på dette problem: en Soapi magnetiske sæbeholder til væggen.

Miljørigtigt produkt

Det tyske firma Soapi GmbH står bag produktet af samme navn. Soapi sæbeholderen er lavet af 90% genanvendt fiskenet og tovværk fra Danmark, som dermed ikke ender som affald eller på bunden af havet. Det er ren win-win, at bæredygtighed kombineres med et praktisk produkt med et enkelt og moderne design.

Orden og hygiejne i top

Du slipper for at en sæbeskål optager plads på din håndvask eller i dit brusebad eller at sæben ligger og roder direkte på vasken. Shampoo og sæbe er samtidig altid inden for rækkevidde.
Den magnetiske sæbeholder til væggen er også ideel til at holde din sæbe tør og ren.
Dette betyder, at du får det bedste ud af disse produkter, da de holder bedre og længere og er mere drøje i brug, når de får lov at tørre ud mellem brug.

Hvordan fungerer Soapi?

  • Sæbeholderen leveres med en effektiv klæbepude på bagsiden
  • Den trykkes fast på et rent og fladt sted ved vask eller på væg
  • En ganske almindelig flaskekapsel trykkes nu halvvejs ind i din sæbe eller shampoobar – holdes kort under vand, så kapslen binder sig fastere til sæben.
  • Lad det tørre, færdig!

Find Soapi her: 

Skulle du være mere til en traditionel sæbeskål, så tag et kig på disse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *